Schrijven naar de Toekomst
Log in

Dorine en Geertje

Doortastende Geertje en Dorine, die de kat liever uit de boom kijkt,  willen beiden graag een nieuwe partner. Maar hoe doe je dat in coronatijd? Geertje al langer gescheiden, heeft ervaring en stimuleert Dorine om het maar gewoon te proberen, omdat het leven kort is en het jammer is te wachten. Dorine aarzelt. Ze weet wel wat ze niet wil, maar nog niet zo goed wat dan wel. Swipende tinderaars staan hen allebei tegen. En zo'n profiel zonder tekst ook, want je wilt wel iets weten van de man met wie je afspreekt.

Maar hun briefwisseling gaat over meer: over ziek zijn, over bruiloften en verjaardagen in coronatijd, over een honderdjarige opa die zijn kleinkinderen mist, over bewegen in coronatijd, een yogales op het strand en uiteindelijk over de toekomst. De toekomst van de wereld, maar ook die van hun kinderen.

 

portret van Dorine

Dorine

Dorine, 63 jaar, beeldend kunstenaar en tekentherapeut, woont in Noord-Holland. Ze is moeder van twee volwassen zoons en sinds een paar jaar gescheiden.

Lees meer
portret van Geertje

Geertje

Geertje, verpleegkundige, levensgenieter, 49, woont in Enkhuizen. Ze is gescheiden, heeft twee puberkinderen, een hechte familie en een aantal dieren. Er is altijd reuring in haar huis.

Lees meer
adres:
Lauriergracht 116-S2
1016 RR, Amsterdam
 
IBAN NL 66 TRIO 032 006 9362
onv. stichting M
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram